[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3873) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4758: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3873) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4759: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3873) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3873) Forum biznesowe • Zobacz wątek - Jak zgubić kilogramy?
Lato to czas, kiedy królują owoce, warzywa, ale tez grill, więcej się imprezuje, na urlopie pozwalamy się ponieść fali smaków podczas wyjazdów. Jak po lecie zrzucić zbędne kilogramy? Tylko ćwiczenia i dieta, czy można łatwiej ?
Ja wręcz przeciwnie - latem więcej sie ruszam, jem mniej, więc nie mam tych problemów. Moja przyjaciółka ma jednak podobnie, jak Ty i poleca: http://www.cefarm24.pl/10636,olimp-ther ... -kaps.html - podobno super suplement dla osób z nadwagą. Poczytaj na stronie apteki, żeby sprawdzić, czy Tobie będzie pasował.
Ja korzystam z aplikacji mobilnych. Jest tego sporo na rynku Działają na zasadzie grywalizacji - dostajemy punkty, liczony jest czas, dystans itp. itd. Ludzie z natury lubią wyzwania, więc to motywuje do ciągłego podnoszenia sobie poprzeczki. I za każdym dniem więcej, szybciej, dalej. Polecam szczególnie dla leniwych, którzy nie mogą rozstać się ze swoją komórką.
A co sądzicie o tym, aby do diety i aktywności fizycznej dodać ? Moja żona bardzo często z niego korzysta i jak sama mówi, jest to "zabieg" nie tylko dla ciała, ale i dla ducha- więc pewnie coś w tym jest. Poza tym tak sobie myślę, że na pewno dobry masaż pobudza krążenie i pozwala się rozluźnić.
Dieta i ćwiczenia to najlepszy i jedyny sposób, niestety nie da się inaczej, gubienie kilogramów to głównie praca nad sobą;) nie wierzyłbym w żadne cudowne specyfiki, nie da się tym zastąpić ruchu i odpowiedniego odżywiania;)
Kilka lat temu było mnie więcej o około 20kg. Pewnego dnia postanowiłam przejść na diete i zgubić zbędne kilogramy. Zjadłam głównie same owoce, warzywa i ziarna, żeby moje posiłki były niskokaloryczne. Gubiłam kilogramy w bardzo szybkim tempie, ale niestety nabawilam się wzdęć. Nie chciałam rezygnować z diety, bo zależało mi na szybkiej utracie wagi i dlatego nadal stosowałam diete i brałam takie tabletki http://www.espumisan.pl/wybierz-espumisan/espumisan/ . Ktoś z Was także ma problemy ze wzdęciami podczas diety?
Nie wierz w żadne diety cud. Tylko zdrowa, zbilansowana dieta, oparta na piramidzie żywieniowej oraz regularna aktywność fizyczna spowodują, że zgubisz kilogramy i co najważniejsze - te kilogramy nie wrócą. Poczytaj sobie blogi o zdrowym odżywianiu np. tutaj gdzie wypowiadają się lekarze i specjaliści. Diety cud nie istnieją.
A może dobry zabieg na ciało? Wiem, że znajoma korzystała z zabiegów Redustim, to są zabiegi redukujące tkankę tłuszczową. Robiła je w salonie Vici w Krakowie, już po pierwszym zabiegu było widać efekt, a po serii dwunastu jest o połowę chudsza Serio, efekt jest super. Zabiegi nie są jakieś bardzo drogie, taka seria dwunastu kosztuje w tej chwili w tym salonie 2000 zł - czy to dużo za schudnięcie bez efektu jojo?
Moja znajoma jak chciała wrócić do figury sprzed ciąży, zainteresowała się i zapisała się na zabieg hydokolonoterapii. Od tego czasu od razu było widać efekty diety, ale też regularnych ćwiczeń, jakie wykonywała.