Na reszcie mamy lato. Jak dla mnie najlepsza pora roku. Oczywiście szkoda że czasy szkolne mineły i już nie mam dwóch miesięcy wakacji ale i tak można wiele fajnych rzeczy porobić po pracy. No i mój urlop dwa tygodnie we Francji który zbliża się wielkimi krokami. Już nie mogę się doczekać. Specjalnie na ten wyjazd odłożyłem sobie pieniążki ponieważ nie chciałem jechać z biurem podróży. Wiadomo jak to ostatnimi czasy z nimi jest. Dlatego bezpieczniej jechać na własną rękę. A jeśli już mowa o bezpieczeństwu to warto na czas urlopu dodatkowo się ubezpieczyć bo przecież mogą nas spotkać różne sytuacje i uważam że trzeba być na wszystko gotowym. A Wy co o tym sądzicie ? Znalazłem już ofertę ubezpieczenie turystycznego na
https://www.gothaer.pl/ Z tego co czytam to cieszą się oni na prawdę bardzo dobrą opinią i zaufaniem wielu klientów. A Wy słyszeliście może coś na temat tego towarzystwa ubezpieczeniowego? Widzę że mają wiele ofert nie tylko z zakresu ubezpieczenie na wakacje ale też OC czy ubezpieczenia na życie.