Forum biznesowe

Hellow

Jeśli trafiłeś na to forum z chęcią aktywnego w nim uczestnictwa, zastanów się nad przedstawieniem się i napisaniu kilku słów o Tobie, czym się zajmujesz, gdzie pracujesz, skąd jesteś itp.

Hellow

Postprzez Lukasz88 » 03 kwi 2012, 18:13

Witam wszystkich użytkowników :)
Mam na imię Łukasz, pochodzę z niewielkiego miasteczka na Mazowszu. Mam 23 lata, pracuję, hmm.... powiedzmy, że w budżetówce :) . Od pewnego czasu zastanawiam się nad otworzeniem własnej działalności. Aktualnie kończę studia na kierunku Zarządzanie i Marketing. Obecnie obserwuję giełdę - mam kilka wybranych spółek i to je obserwuje. Planuję zacząć grać na giełdzie po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw tychże spółek. W biznesie, nie mam zbytnio doświadczenia niestety. Przeszukałem wiele for internetowych, i wydało mi się najlepsze właśnie to. Jestem początkujący w biznesie, dlatego też bardzo bym prosił o wyrozumiałość, np. jeśli zadam jakieś banalnie proste, dla was, rekinów finansowych pytanie :) .
Co mogę jeszcze napisać....hmm..... mam jedynie nadzieję, że pomożecie mi rozwinąć skrzydła, lub powiecie (napiszecie) jak najlepiej rozwinąć działalność :)

Mam jeszcze nadzieję, że współpraca na tym forum, będzie bardzo owocna :).

Pozdrawiam
Łukasz
Bo już w nic nie wierze......
Lukasz88

Powrót do Przedstaw się