Forum biznesowe

Jaki producent szkła do współpracy?

Tutaj podyskutujesz z nami na ogólne tematy związane z biznesem - o papierach wartościowych, giełdzie, stanie gospodarki i innych takich.

Jaki producent szkła do współpracy?

Postprzez Mundek » 09 sty 2015, 18:51

Może ktoś z państwa poleci mi jakiegoś producenta wyrobów i półproduktów szklanych, z którym mógłbym nawiązać współpracę w zakresie produkcji szkła rozpraszającego, niezbędnego w produkcji moich wyrobów oświetleniowych. Zależy mi najlepiej na producencie z zachodniej Polski, żeby nie zawyżać kosztów transportu.
Śpiewał, że możemy być tacy, jak oni, jak Romeo i Julia. Innymi słowy - martwi.
Mundek

Re: Jaki producent szkła do współpracy?

Postprzez jutrzenka » 12 sty 2015, 07:26

W takim razie może firma pana Wojciecha Węgra?
Tutaj masz stronę www: http://wegierglass.com.pl/pl/ . Jest to producent szkła ( firme ma w Żarach). Jakiś czas temu zamawialiśmy z mężem do firmy dość pokaźną pakę materiałów szklanych i powiem Ci,ze pełen profesjonalizm. W przypadku stałych zamówień myślę,że bez problemu można byłoby się dogadać w sprawie niższej ceny.
Wydaje mi się,że na 99% powinni mieć szkło o jakim tutaj piszesz ( z tego co czytam na stronie oferują każdy rodzaj szkła) ale polecam jeszcze do nich zadzwonić.
Samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas.
jutrzenka

Re: Jaki producent szkła do współpracy?

Postprzez bazanir » 13 sty 2015, 15:42

Ja jeszcze poczekam na inne propozycje, żeby porównać:) Wybór szkła to jednak poważna decyzja i myślę, że nie można jej podejmować pochopnie. Lepiej się dwa razy nad tym zastanowić
bazanir

Powrót do Ogólne dyskusje o biznesie