Jasne, że warto. Mieszkanie z rynku wtórnego wiąże się zazwyczaj z dużym remontem, który trwa dużo dłużej, bo musimy skuwać stare płytki, ściągać panele, wynosić gruz itp. Bardzo rzadko udaje się znaleźć mieszkanie z rynku wtórnego, które idealnie nam pasuje. Do tego dochodzą także koszta ogrzewania, które są niejednokrotnie bardzo wysokie w starych kamienicach. Jak to wszystko podsumujemy, to okaże się, że mieszkanie z rynku pierwotnego okaże się nawet tańsze od tego z rynku wtórnego. Sama kupiłam kiedyś mieszkanie w kamienicy i wydawało mi się, że była to ogromna okazja, a okazało się, że bardzo dużo przepłaciłam, bo musiałam wymieniać instalacje, bo po roku zaczęła się psuć, ponosiłam ogromne koszty ogrzewania. Z tego powodu chcę je sprzedać i kupić nowe mieszkanie. Jak na razie rozważam mieszkania z
http://promenadywroclawskie.pl/opis/opis.html , bo odpowiada mi lokalizacja tego osiedla, cena, a także wysoki standard. Dużym plusem dla mnie jest także stacja rowerowa Wrocławskiego Roweru Miejskiego, która znajduje się na terenie osiedla. A Wam jak się podoba?