Martula napisał(a):Cześć wszystkim. Mam na imię Marta i chcę otworzyć firmę usługową korzystając z dotacji z UP bądź UE. Myśleliśmy z mężem jeszcze nad ewentualnym dofinansowaniem jego firmy i rozszerzeniem jego działalności o moje usługi.
Martula napisał(a):Cześć wszystkim. Mam na imię Marta i chcę otworzyć firmę usługową korzystając z dotacji z UP bądź UE. Myśleliśmy z mężem jeszcze nad ewentualnym dofinansowaniem jego firmy i rozszerzeniem jego działalności o moje usługi.
magdalenaa napisał(a):Martula napisał(a):Cześć wszystkim. Mam na imię Marta i chcę otworzyć firmę usługową korzystając z dotacji z UP bądź UE. Myśleliśmy z mężem jeszcze nad ewentualnym dofinansowaniem jego firmy i rozszerzeniem jego działalności o moje usługi.
witaj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości