skoro wrzesień, to nie lepiej do innego kraju? wtedy ponoć bilety lotnicze są najtańsze i we wszystkich kurortach jest najtaniej. Myślę, że to lepsza opcja niż Polskie klimaty
ja mam plany, żeby pojechac do Wiednia zawsze miałam na to ochotę i mam nadzieję, że wte wakacje mi się uda także trzymajcie kciuki wszyscy a wy gdzie chcecie pojechać?
a ja mysle nad wyjazdem w lipcu albo sierpniu(zalezy jak dostane urlop ) nad morze gdzies za granice mysle ze tam bedzie cieplej niż nad polskim cos polecacie ?
A byliście kiedyś w Katowicach? Ja jeszcze nigdy nie byłem w tej okolicy ale bardzo chciałbym zwiedzić tamte rejony. Bardzo fajną ofertę ma grupa Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-direct ... towice.htm. Hotele w centrum miasta, bardzo wysokiej klasy. Może warto wynająć tam noclegi i wybrać się na kilka dni? Co Wy na to?
ja jak co roku pewnie pojadę w góry, ale mam też w planach zwiedzić Wiedeń w tym roku może polecicie mi co warto w nim zobaczyć? może ktos z was już tam był?
Póki co wiem tylko że stawiamy z mężem na wyjazd za granicę autem i własną organizacją. Niemniej jednak żadnych konkretów jeszcze nie mamy. Po nowym roku okaże się co i jak.
Ja w przyszłym roku na wakacje chcę pojechać w góry W końcu przejść się po górach, oddychać tym powietrzem. A tak poza tym od zawsze wolałam góry od morza.
Jeszcze daleko ale wiem że pojadę do Hiszpanii nareszcie..................................................................................................