przez Majeczkaa » 08 lip 2016, 13:14
Wiesz wszystko zależy od tego w jakiej agencji reklamowej zamówisz billboard. Ja zamawiam , bo moja firma mieści się właśnie w Warszawie. Jednak Agencja Reklamowa Kreator Marki montuje billboardy na terenie całego kraju. Ich oferta wyróżnia się na tle innych tym, że ta agencja reklamowa sama projektuje billboardy, sama je drukuje, a także montuje. My czyli zamawiający nie musimy się w zasadzie niczym zajmować, bo ta firma wszystko za nas zrobi. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie zwłaszcza dla osób i firm, które nie mają zbyt dużej wiedzy i umiejętności z zakresu prowadzenia firmy i działań reklamowych. Poza tym uważam, że bardzo dobrze, że zacząłeś myśleć o tego typu reklamie, bo kampania reklamy Outdoor może Ci przynieść duże zyski. Niektórzy myślą, że tego typu reklama nie trafia do klientów, ale ja jestem całkowicie innego zdania. Prawie wszystkie, a może nawet i wszystkie duże marki inwestują w reklamę Outdoor, a logiczne jest, że gdyby nie było to opłacalne dla tych firm, to nie inwestowałyby w billboardy.