Osiągnięcie sukcesu w branży odzieżowej wbrew pozorom jest dość trudne dla osoby, która nie jest biegła a marketingu internetowym. Konkurencja jest wręcz ogromna i wielu osobom może być ciężko się przez nią przebić nawet jeśli będzie miała bardzo dobrej jakości ubrania o ciekawych fasonach w konkurencyjnej cenie. Sama nie raz zastanawiałam się nad założeniem startup odzieżowego, ale ze względu na ogromne obawy nie podjęłam się tego. Niedawno przeczytałam ten artykuł
http://performance360.pl/jak-sprzedawac ... p-fashion/ i postanowiłam zaryzykować. Są w nim opisane sposoby na założenie internetowego startupu w branży mody za 10 000zł. Jest to pierwszy tego typu artykuł, z którym się spotkałam, bo wszystkie inne były bardzo krótkie i ogólne, a ten jest bardzo szczegółowy. Autor artykułu przedstawia poradnik, w którym przedstawia nie tylko sposoby na rozpoczęcie sprzedaży ubrań w internecie, ale także opisuje działania marketingowe, które mogą zwiększyć sprzedaż w tej branży. Teraz wierzę, że mogę osiągnąć sukces i będę mogła zrezygnować z pracy na etacie w nudnej firmie, bo będę mogła się utrzymać ze sprzedaży ubrań.