przez enova » 04 kwi 2015, 20:12
Nie znam oprogramowania, o którym piszesz. Oprogramowaniem dla firm zajmuję się jednak od 1987 roku. Na początku programowałem, a później zająłem się wdrażaniem produktów innych firm. Od 2004 roku zajmuję się systemem ERP enova. To oprogramowanie używane jest obecnie przez ponad 8000 firm. Są to zarówno firmy jednoosobowe jak i duże firmy wielooddziałowe.
Bardzo ważną zaletą tego systemu jest możliwość jego rozwoju wraz z rozwojem firmy i jej potrzeb. Nie będzie potrzebna wymiana systemu na nowy. Będziesz miał możliwość zmiany wybranych modułów na bardziej funkcjonalne gdyż enova występuje w trzech odmianach: srebrnej, złotej i platynowej. Możliwe też będzie zakupienie nowych modułów. Żadna z opisanych zmian nie będzie wymagała instalacji dodatkowych programów lub migracji danych. Wystarczy wgrać nową licencję i funkcjonalność programu wzrośnie.
Ty musisz sobie jednak bardzo precyzyjnie określić czego oczekujesz po oprogramowaniu, co będzie dla Ciebie najważniejsze. Najlepiej abyś spisał wszystkie istotne wymagania oraz określił budżet jaki możesz na to oprogramowanie przeznaczyć.
Jak będziesz gotowy, to skontaktuj się ze mną. Zaproponuję Ci prezentację, która pozwoli odpowiedzieć na pytanie czy system enova sprawdzi się w Twojej firmie. Wszystkie informacje znajdziesz na stronie mojej firmy.
Vaks.PL
Wdrożenia systemu ERP enova