Forum biznesowe

Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Banki odgrywają ogromną rolę w życiu każdego przedsiębiorcy. Wybierz uważnie odpowiedni rachunek, podyskutuj o kredytach.

Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez helenaa91 » 16 kwi 2016, 11:42

Korzystaliście może kiedyś z ofert darmowych, pierwszych pożyczek? - obecnie wiele firm oferuje coś takiego. Co sądzicie o takich pożyczkach? Rzeczywiście są darmowe, czy mają jakieś ukryte opłaty?
helenaa91
 
Posty: 61
Dołączył(a): 28 wrz 2015, 12:11

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez gabriell86 » 16 kwi 2016, 12:53

Takie pożyczki są darmowe jedynie za pierwszym razem (w danej firmie) i tylko, jeśli całą pożyczoną kwotę oddamy w terminie. Jako, że na rynku jest co najmniej kilkanaście dużych firm, które oferują takie pożyczki, to w sumie można zaciągnąć taką pożyczkę za darmo kilkanaście razy. Tutaj http://www.terve.pl/pozyczki/pozyczka-przez-internet w porównywarce można przejrzeć kilka ofert takich pożyczek - część jest bez weryfikacji w BIK i KRD.
gabriell86
 
Posty: 102
Dołączył(a): 10 lip 2015, 09:18

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez ewelina546 » 17 kwi 2016, 10:16

Tak jak piszesz, by coś było darmowe muszą być spełnione pewne warunki. Jeśli chodzi o chwilówki to warto porównać kilka ofert. Tutaj https://pl.getbucks.com/ jedna z takich firm, warto wziąć pod uwagę także ich ofertę.
ewelina546
 
Posty: 161
Dołączył(a): 11 mar 2014, 12:26

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez mariola685 » 14 maja 2016, 11:51

Zerknij na ofertę pożyczki takiej szybkiej na: http://www.finansebiz.pl . Jak na moje oko jest ona godna uwagi. Można wziąć od 100zł do 1500zł na 30 dni. Wiek preferowany to od 18-65 lat. Wydaje mi się, że każdy będzie umiał formularz wypełnić, ponieważ jest bardzo prosty.
mariola685
 
Posty: 49
Dołączył(a): 17 lis 2015, 12:11

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez Kramer12 » 16 maja 2016, 16:39

Nie ma nic za darmo. Może pierwsza chwilówka jest darmowa, ale firmy wiedzą jak to sobie odbić, i następne pożyczki są już z wysoką marżą. I właśnie w tym tkwi ich sekret.
Najtańsze i najnowsze chwilówki.
Kramer12
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 sie 2014, 13:07

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez tytus1 » 10 cze 2016, 22:47

Jeżeli spłacisz w terminie to faktycznie pierwsza pożyczka będzie darmowa, niestety każda następna w tej firmie już nie, tak jak napisał Kramer12. Sam raz korzystałem z Vivusa i mogę potwierdzić że pierwsza jest bez dodatkowych opłat. A jeżeli szukasz chwilówki to polecam zajrzeć na www.sowafinansowa.pl, jest tam porównywarka obecnych dostępnie chwilówek
Avatar użytkownika
tytus1
 
Posty: 47
Dołączył(a): 28 sty 2013, 23:13

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez Erycki » 13 cze 2016, 19:14

Na chwilówki trzeba szczególnie uważać. Nie od dziś wiadomo, że sporo osób ma przez nie problemy finansowe.
Same darmowe chwilówki kryją w sobie kilka ważnych elementów, które trzeba spełnić by były faktycznie darmowe.
Grunt to spłacić w terminie bo tylko wtedy promocja działa. Jak tylko spóźnisz się ze spłatą to firma naliczy ci normalna prowizję, a nie są to kwoty małe. Dla pożyczki na 2000 zł może to być i 500 zł za 30 dni!
Firm takich jest wiele i trzeba dobrze sobie przeliczyć kilka rzeczy.
https://chwilowo.pl/prasa/jakie-firmy-oferuja-darmowe-pozyczki-chwilowki-ile-ich-jest/
Przede wszystkim sprawdzić ile kosztuje przedłużenie lub taka pożyczka, ale bez promocji. Osobiście korzystałem z Vivusa i wg mnie to najlepsza opcja. Szybka realizacja i niskie opłaty w przypadku braku spłaty. Gdzie indziej można zapłacić i to sporo więcej. Nawet 100% więcej.
Erycki
 
Posty: 1
Dołączył(a): 13 cze 2016, 19:09

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez Ajlar » 16 cze 2016, 17:50

hmm a moze przed braniem chwilowki, bo ktos mysli ze jest w bik/krd - lepiej to sprawdzic? Trafilem na artykul jak to mozna zrobic samodzielnie: https://kredyt123.pl/warto-wiedziec/jak ... tem-w-krd- - wg mnie lepiej to zrobic przed braniem chwilowki, bowiem jak sie okaze, ze nie jestesmy w krd - to mozna brac kredyt z normalnego banku - a to taniej wychodzi przeciez.
Ajlar
 
Posty: 110
Dołączył(a): 28 lut 2016, 18:28

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez llollek » 28 cze 2016, 08:23

Ajlar napisał(a):hmm a moze przed braniem chwilowki, bo ktos mysli ze jest w bik/krd - lepiej to sprawdzic? Trafilem na artykul jak to mozna zrobic samodzielnie: https://kredyt123.pl/warto-wiedziec/jak ... tem-w-krd- - wg mnie lepiej to zrobic przed braniem chwilowki, bowiem jak sie okaze, ze nie jestesmy w krd - to mozna brac kredyt z normalnego banku - a to taniej wychodzi przeciez.


Osobiście nie polecam takiej formy pożyczek
llollek
 
Posty: 4
Dołączył(a): 18 cze 2016, 10:05

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez morwa » 28 cze 2016, 09:13

Nie mam zaufania do niepewnych parabanków. Uważam, że lepiej korzystać z usług sprawdzonych instytucji, które są długo na rynku finansowym i mają doświadczonych doradców np. https://kredyt123.pl/
Czytałam dobre opinie o tej firmie + znajomy korzystał z ich pomocy przy kredytowaniu. To mnie przekonuje dużo bardziej.
morwa
 
Posty: 7
Dołączył(a): 15 kwi 2016, 20:01

Następna strona

Powrót do Banki, Kredyty



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość