Strona 4 z 4

Re: Pizzeria w malym miescie czy sie oplaca?

PostNapisane: 16 lis 2015, 14:43
przez Szuchow
mam znajomego który prowadzi pizzerie i jest zadowolony z zysków. A interes odkupił od gościa który cieszył się jak sprzedał pizzerie ponieważ przez rok tylko dopłacał do tego biznesu. A ten mój znajomy nic nie zmieniał. Po prostu otworzył i zaczął sprzedawać pizze który każdy teraz sobie chwali i poleca innym.

Re: Pizzeria w malym miescie czy sie oplaca?

PostNapisane: 19 lis 2015, 17:11
przez kondziuU
Moim zdanie, nie ważne ile by było ich w koło, jak będziesz dawał dobrze jeść to ludzie będą wiedzieli gdzie przyjść.
Po pierwsze stawiałbym na porządne składniki. Nie żadne mielonki do pizzy tylko prawdziwa szynka. Składników masz dawać tyle, żeby otwierając karton ktoś zrobił "wow". Różnica w koszcie nie jest kolosalna. Po drugie - płatność kartą, w obecnych czasach must have. Po trzecie - stronka www, dołącz do jakiś portali z żarełkiem. Marketing w sieci i nastawienie na młodych klientów dużo daje

Re: Pizzeria w malym miescie czy sie oplaca?

PostNapisane: 29 lis 2015, 09:49
przez inka91
Jeśli będziesz miał smaczne włoskie dania w tym pizzę taka jak tu http://www.damarco.pl/ to być może uda ci się wybić. Musisz jednak być pewien, że dasz sobie radę nawet jeśli bedzie lekki kryzys. Zawsze możesz też zrobić opcję dostawy do domu to myślę, że wiecej osób będzie zamawiać.

Re: Pizzeria w malym miescie czy sie oplaca?

PostNapisane: 29 lis 2015, 18:23
przez BobBudownik
Najdrożej wyjdzie cie chyba wyposażenie, w tej kwestii polecam firmę Gort, maja dosc fajne ceny i super jakosci sprzet :)
Ale wydaje mi sie ze teraz jest popyt na takie jedzenie wiec powinno sie udac http://www.gort.pl/pl/