mam lokal 25m2 i chcialm otworzyc w nim kafejke z kawa,herbata,ciaskiem itp. Chcialam to zrobic na zasazdzie pomyslu z irlandii czyli umiescic wszystko mi potrzebne pod lada tzw. moim barem ,za soba miec ekspresy do sokow i kawy ,jakas lodoweczke ,zlew itp. tutaj to sie przyjmuje i tak prosperuja w centrach handlowych stoiska tego typu, a zamiast stolikow kilka krzesel barowych przy barze ( mysle ze ich powierzchnia zajmuje ok 10-15m2) a ja mam 25 wiec jeszcze mialabym szanse na sofe i stoliki ,by ktos mogl sobie posiedziec w milej atmosferze
Ale czy polski sanepid zezwoli na taki projekt ??? wszystko w jednym ?
jak wytlumaczyc im o co mi chodzi ,przywiesc zdjecia z zagranicy ??
w lokalu obecnie jest prowadzony sklpe rybny i nie ma zaplecza na ryby,czy osbnego wejscia kiedy je przyworza,budynek jest stary, nad sklepem jest mieszkanie,a obok sklpeu sklpe z ciuchami.