Witam.
Zdecydowałem się na biznes w branży mlm ostatnio, mimo, że nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem tego systemu, to jak wiadomo można zarabiać na tym odpowiednio duże pieniądze, jeżeli wejdziemy do systemu odpowiednio wcześnie.
Do Polski wkracza właśnie duża niemiecka firma i szukam osób, które chciałyby rozbudować jej struktury, wiąże się to z poważnymi zyskami w miarę rozwoju firmy (osoby "na górze" tak naprawdę zarabiają reszta dorabia max kilka tysięcy).
Firma jest godna uwagi. Nie będę się tutaj podniecał produktem (mimo, że przewyższa jakością inne dostępne w mlm) bo to forum biznesowe i powinna nas interesować strona biznesowa.
Interesują mnie osoby mające doświadczenie w tej branży ale niekoniecznie, jeśli ktoś potrafi zorganizować się czy to internetowo czy live to może liczyć na dobre zyski stosunkowo szybko.
Ważna informacja - nie ma żadnych opłat ani na wstępnie ani potem! Także nie ma ryzyka utraty kapitału, jak ktoś chce może inwestować w marketing itd ale metody działania pozostawiam wam samym.
Zapraszam zainteresowanych do kontaktu na pw, najlepiej podać e-mail, wyślę wtedy dokładny plan marketingowy w pdf.